wallplex konyhapanel

Vásárlási információk

Vásárlás menete

Webshopunkban, valamint emailben egyaránt adhat le rendelést. Bemutatótermünkben csak bizonyos termékek esetében adhat le személyesen megrendelést. Bemutatótermünk Érden az Arthúr Üzletház 1. emeletén található (2030, Érd Bajcsy Zsilinszky út 158-160).

Webshopban történő vásárlás

Válassza ki az Önnek tetsző terméket a Shop menüpontban.

A termékek részletes adatlapja a termékre kattintva látható. Olvassa el részletesen a termék jellemzőit majd adja meg a rendelni kívánt mennyiséget.

Ezután rakja kosarába a kívánt termék(ek)et.

A felső menüsor jobb szélén a kosárban megtekintheti azokat a termékeket, amelyeket megvásárlásra szánt.

A Kosár gombra kattintva módosíthatja a mennyiséget vagy törölhet nem kívánt termékeket. Módosításait a Kossár frissítés gombbal véglegesítheti.

Amennyiben rendelkezik kuponnal, a kuponkódot a kosár oldalon megadhatja.

Válasszon a szállítási módok közül, majd kattintson a Tovább a Pénztárhoz gombra.

Adja meg pontosan szállítási és számlázási adatait. Itt még módosíthatja a szállítási módot.

Figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, majd fogadja el az ÁSZF melletti jelölőnégyzetet kipipálásával.

Nézze át megrendelését még egyszer, illetve ellenőrizze, hogy a szállítási és számlázási adatokat pontosan adta-e meg.

A Megrendelés elküldése gombra kattintva véglegesítheti rendelését.

A vásárlást követően email-ben visszaigazolást kap a rendelésről. Ha ez 24-48 órán belül nem érkezne meg, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat. A visszaigazolást követően, egy újabb e-mailben tájékoztatjuk, amikor a megrendelt termékeket összekészítettük és átadtuk a futárszolgálatnak. Személyes átvétel esetén – előzetes egyeztetés alapján ­­–, az e-mail akkor kerül kiküldésre, ha már csomagja össze lett készítve és átvehető személyesen bemutatótermünkben.

A webshopon keresztül történő vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Amennyiben szeretne profilt úgy a Saját menüpontban létrehozhat egyet, igy nyomon tudja követni korábbi rendeléseit. 

Szállítási mód

Házhozszállítás:

Fő szállítói partnerünk a GLS Hungary Kft. A megrendelt csomagok nagy részét a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani az Ön által megadott szállítási címre. Miután webshopunkban több gyártó termékét forgalmazzuk, így több csomagküldő szolgálattal is kapcsolatban vagyunk és bizonyos márkákat egy adott szállítmányozó cég szállít ki, így attól függően, hogy milyen terméket/termékeket rendelt meg több csomagküldő cég is teljesítheti a házhozszállítást.

Szállítási díjak:

A szállítási költség termékcsoportonként eltérő, a szállítás pontos díja automatikusan hozzáíródik a rendeléshez és külön tételként feltüntetésre kerül.

 

Szállítási idő:

  • A szállítási idő termékcsoportonként eltérő. A szállítási idő minden termék adatlapján fel van tüntetve.
  • Amennyiben több különböző termékcsoport termékeit rendeli meg, úgy előfordulhat, hogy több csomagban kapja meg rendelését az adott termék/termékek szállítási idejének megfelelően.

Személyes átvétel

Bemutatótermünkben személyesen átvételre csak bizonyos termékek esetében és kizárólag előzetes egyeztetés alapján kerülhet sor. Ezzel kapcsolatosan érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a hello@walland.hu email címen.

Fizetés

Az alábbi fizetési módokat választhatja megrendelése során:

  • Átutalás
    Megrendelésének feldolgozását átutalásos fizetési mód esetében, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Átutalásos fizetési mód esetén a megrendelés elküldését követően emailben küldünk díjbekérőt a megrendelésben megadott email címre. A rendelés pontos összegét kérjük, szíveskedjen átutalni a Díjbekérőben szereplő bankszámlaszámra, a közleményben feltüntetve a vásárláskor kapott Rendelés# kezdetű azonosítót.
  • Készpénzes fizetésre csak bizonyos termékek esetében és csak a bemutatótermünkben van lehetőség a megrendelés leadásával egyidejűleg