Faburkolatok

A fa falburkoló panel modern és klasszikus enteriőrökbe is kiválóan alkalmas dekoratív falburkolat megoldás, melynek használatával természetes, különleges és egyedi falfelületeket alakíthatunk ki. A faburkolatok a skandináv és a rusztikus lakberendezési stílusokhoz is jól illeszkednek, de a fa természetes erezettsége révén minden környezetben jól mutatnak.
A faerezet egyedisége a különleges rajzolatok a natúr vagy lakkozott felületek, barátságossá és meghitté varázsolnak minden falat. A tölgy vagy dió színe jól harmonizálhat más fa vagy fautánzatú burkolatokkal, bútorokkal. A fa természetes, időtálló és „örök” burkolat. A lakberendezők és belsőépítészek által széles körben alkalmazott különböző textúrákat hordozó természetes alapanyagok mindig is kedveltek lesznek az enteriőrök kialakításkor.
A fa falburkoló panelekkel burkolt fal attraktív pontja lehet a beltéri helyiségeknek, hiszen jól alkalmazható kisebb vagy nagyobb falfelületen egyaránt. A faburkolatok hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezzel kiegészítve a dekorációs funkciót. Alkalmazható lakások, nappalik, folyosók, hálószobák, irodák, üzletek, éttermek, szórakozó helyek, közösségi épületek, kereskedelmi intézmények faldekorációs megoldásaként is. A fa falburkoló paneleket kis méretükből adódóan könnyű telepíteni. A paneleket egyesével kell a falra felragasztani, így a telepítés házilag akár egyedül is elvégezhető.

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!