Easy Cover Pro falburkoló panel

Az Easy Cover Pro egy prémium minőségű falburkoló panel, amely egyszerű, gyors és látványos falburkolási megoldást kínál fürdőszobák, konyhák, szobák falainak burkolására a háztartásban vagy üzleti célú helyiségekben egyaránt. Az Easy Cover Pro falburkoló panel lehetővé teszi a tiszta, gyors és egyszerű burkolást a régi csempe lebontása nélkül. Nincs szükség szakemberre, nincs kosz, törmelék és felesleges idegeskedés.
A falburkolat vízálló, könnyen vágható, ütésálló, illetve hő-és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. Az innovatív öntapadó vinyl lapok egyedülálló kötési tulajdonságából eredendően számos felületre, többek között fára, gipszre, gipszkartonra, kőre, kerámiára vagy kőburkolatra is felhelyezhetőek. A falburkoló panel három különböző méretben, illetve sokféle stílusban és színben elérhető. A legmodernebb minták közül választhatsz az innovatív és stílusos eredmény érdekében.

Mind a(z) 23 találat megjelenítve

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!