Holland Pázsit

Egyre népszerűbb és elterjedtebb a holland műfű a hagyományos fűvel szemben. A Holland Pázsit egy olyan különleges műpázsit, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik.
Az igazán nemes fűfélék is tudnak szép látványt nyújtani, azonban számtalan olyan tényezőnek ki vannak téve, amelyek gyorsan ronthatnak az összképen. A holland pázsit teljesen élethű, nemcsak kinézetre, de még tapintásra is! A holland műpázsit igazi luxus élményt nyújt Neked mindezt gondozás nélkül! Nem kell nyírni, nem tesz benne kárt a vakond, nem teszi tönkre a szélsőséges időjárás, sőt még letaposni sem lehet.
A holland műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele! A holland műpázsit kiváló megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra. Tapasztald meg, hogy gyomlálás, locsolás és fűnyírás nélkül is mindig szépen tarthatod kerted vagy teraszod. Próbáld ki a prémium holland műpázsitot!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!