Slate Lite

A Slate-Lite 100%-ban természetes kőburkolat, amely valódi palakő, mészkő vagy homokkő felhasználásával készült, üvegszállal és műgyanta hordozóval megerősített ultravékony kőlap.

Kedvező tulajdonságaiból adódóan – felületkezelést követően – számos különböző bel- és kültéri felületre felragasztható – felhasználásuknak csak a fantázia szabhat gátat! A Slate-Lite kőfurnér lapok több célra is alkalmazhatók. A falburkolástól az épületek olyan függőleges és vízszintes felületeinek burkolásáig, melyeket korábban alkalmatlannak tartottak a kőborításhoz a súly-, illetve lepattogzási problémák miatt.

Könnyű súlyának és rugalmasságának köszönhetően könnyen és gyorsan vágható, felülete nem pattan le, nem törik el. Felragasztható téglára, csempére, gipszkartonra is! Megfelelő előkészítés után hálózott, szigetelt kültéri homlokzatra és számos egyéb felületre is felragasztható. A változatos és egyedi struktúráknak köszönhetően mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, amely egy masszív, több centiméter vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. Ezek az ultravékony kőfurnér lapok megfelelő felületkezeléssel bármilyen kőburkolattal felveszik a versenyt tartósságban.

Mind a(z) 22 találat megjelenítve

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!