Wallgo

A Wallgo tartósított izlandi zuzmó faliképek és zuzmópanelek nagyon dekoratív kiegészítői nappalik, irodák, tárgyalók, recepciók falainak. Az izlandi zuzmó, a lombos zuzmók elterjedt faja, a sarkvidéken tömegesen terem. Begyűjtés után a 100%-ban természetes és környezetbarát eljárással történő tartósítási eljárásnak köszönhetően a moha és a belőlük készített dekorációs termékeink hosszú-hosszú évekig megtartják puhaságukat és színűket bármiféle gondoskodás és karbantartás nélkül.
A zuzmóképeknél egyedi méretű, színű és formájú keretek kivitelezése is megoldható. A zuzmófalat pedig egyedi méret vagy szín összeállításban is kérheted!
A zuzmó semmiféle gondozást vagy karbantartást nem igényel (kivéve rongálás), csupán arra kell ügyelnie, hogy ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak (UV sugárzás kárt tehet benne), nedvességnek. Zuzmó termékeink csak beltéri használatra alkalmasak.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!