3D PVC falburkoló panel

A 3D PVC falburkoló panelek festhető, dekoratív falburkoló elemek, melyek nem csak esztétikusak, hanem vízállóak, tűzállóak, festhetők és vághatók is. Mindamellett, hogy esztétikus és exkluzív megjelenést biztosítanak optikailag a 3D PVC falpanelek a teret is növelik. A 3D falpanel szemet gyönyörködtető felületté alakítja át az unalmas falakat, minden teret érdekessé és mozgalmassá tesz. Könnyű súlyának köszönhetően bármilyen falra, mennyezetre is gyorsan rögzíthető. A 3D PVC falburkoló panelek telepítése roppant egyszerű és gyorsan kivitelezhető, amihez nincs szükség szakember segítségére. Könnyű súlyának köszönhetően bármilyen falra, mennyezetre is gyorsan rögzíthető.
Felhasználási módok: otthonok szinte bármely belső terébe, irodák, éttermek, szállodák, bárok, szépségszalonok, ügyfél várótermek, recepciók, üzlethelyiségek, és bármely olyan hely, ahol az igényesség és az esztétika kulcsfontosságú.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

3000 Ft értékű kupon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a 3000 Ft értékű kuponod, amit bármely Walland Easy falburkoló panel vásárlásakor fel tudsz használni!